Izrada Sajta web kompanija i lider u Web industriji.

Izrada Sajta web kompanija i lider u Web industriji.

Pored navedenog, u okviru Web developmenta, kao naprednije segmente websajta, nudimo:

 • Interaktivni web portal
 • CMS web sajt
 • ERP rešenja (CRM portali)
 • Internet prodavnice
 • Flash prezentacije
 • Multimedijalne prezentacije

Sva rešenja koja realizuje WebBox Development su prilagođena krajnjim potrebama klijenata i maksimalno su orijentisana na interakciju sa krajnjim korisnicima, dajući Vam jedinstven i prepoznatljiv web sajt. Prednosti web sajtova koje realizuje naša firma su višestruke, i one se ogledaju kroz samu optimizaciju i strukturu sajta omogućavajući laku i brzu navigaciju i samim tim kraći put do tražene informacije. Da bismo pojačali utisak posetioca sajta i predstavili Vašu kompaniju na najbolji način, koristimo bogat grafički dizajn, alate i aplikacije, i takođe predstavljamo sadržaj sajta na informativan i precizan način.

Izrada statični web sajt

Statična internet prezentacija predstavlja kreaciju koja objedinjuje atraktivan i funkcionalan interfejs, oblikovan u sajt tipa kataloga ili brošure gde visoko kvalitetan grafički dizajn daje Vašem sajtu kredibilitet. Prilikom izrade sajtova pridržavamo se svih pravila i načela web development-a, i zato su glavne karakteristike naših statičnih sajtova: estetika i izgled, grafika i laka navigacija.

Nudimo Vam efikasna, kvalitetna, kreativna i nadasve pristupačna rešenja. Svaki projekat se realizuje po specifikaciji klijenata i u potpunosti je spreman da odgovori na Vaše zahteve. Kvalitetan, dobro dizajniran web identitet postaje esencijalno važan u današnjem poslovanju, projektujući profesionalan pristup i ističući sve prednosti i kvalitete Vašeg proizvoda ili usluge.

 

Tipični WebBox Development statični paket podrazumeva:

 • temeljan proces dizajniranja prezentacije, u skladu sa Vašim sugestijama stila i izgleda
 • navigacija web sajta koja je namenski dizajnirana u skladu sa izgledom i grafikom sajta
 • testiranje kompatibilnosti sajta sa nekoliko najpopularnijih web browser-a (IE, Mozila, Opera, Safari…)
 • osnovni nivo optimizacije za pretraživače i kodiranje ‘meta tagova’, opisa i ključnih reči
 • do 20 strana web sajta
 • prethodno definisana količina teksta i linkova
 • kontakt forma
 • prijavu na pretraživače
 • konsultacije za sugestije o sadržaju web sajta i internet marketinga

 

Cena web sajta se definiše u zavisnosti od kompleksnosti projekta.

 

Izrada sajta Beograd


Imate kvalitetan proizvod!
Ozbiljni ste u poslovanju( tacni i pouzdani)!
Šta Vas sprečava da uspete u vašem biznisu?
Imate problem sa internet reklamiranjem?
Tu smo mi da Vam pomognemo!
Kontaktirajte nas i ucinićemo vaš biznis uspesnim,
mi smo pravi Menadzeri za Vas!

 

Naša misija je pružanje najkvalitetnije veb rešenja po pristupačnim cenama, uz brzu isporuku i odlične usluge klijentima.

Usluge koje nudimo

Statični Web Sajt Statična internet prezentacija predstavlja kreaciju koja objedinjuje atraktivan i funkcionalan interfejs, oblikovan u sajt tipa kataloga ili brošure gde visoko kvalitetan grafički dizajn daje Vašem sajtu kredibilitet. Prilikom izrade sajtova pridržavamo se svih pravila i načela web development-a, i zato su glavne karakteristike naših statičnih sajtova: estetika i izgled, grafika i laka navigacija.


Opširnije...

CMS web sajtovi CMS web sajt (Content Management System) je sistem koji omogućava organizaciju, kontrolu i upravljanje nad velikim i izmenljivim grupama web materijala, u koje spadaju dokumenti, slike i drugi multimedijalni sadržaji. Za razliku od statičkih prezentacija, internet prezentacije, bazirane na nekom od CMS sistema, omogućavaju lake izmene i nadgledanje velike količine podataka poštujući vremenski sled događaja.


Opširnije...

Internet prodavnice Predstavljanje proizvoda na internetu nije jednostavan posao. Bitno je da su oni dobro klasifikovani na stranici i da je korisniku omogućeno što jednostavnije doći do željenog podatka, pre nego se okrene konkurenciji. Internet prodavnica omogućava detaljno prikazivanje artikala sa njihovim izgledom, karakteristikama, cenom, opisom i ostalim potrebnim informacijama. Potrošačima je na raspolaganju mogućnost da daju svoj komentar, ocenu i postave dodatna pitanja u vezi sa svakim artiklom.


Opširnije...

Custom CMS Osnova frejmvorka je database apstract koji se brine o konekcijama na razne baze (do sada smo radili sa MySql, mariaDB, Oracle, PostgreSql, sqlite), izradnji i sigurnosti svih upita. Druga osnovna komponenta je brz temlejt sistem, koji omogućava odvajanje HTML-a od ostatka koda. Na taj način veb dizajneri ne moraju znati PHP, čime se izbegavaju greške, a omogućuje veći komfor u radu.


Opširnije...

Naše veštine

 • Web dizajn 100%
 • Web development 100%
 • Wordpress 100%
 • Marketing 60%
 • Brending 70%

Naš proces pravljenja sajta obuhvata

Smišljamo jednostavan, moderan, upotrebljiv, čist kodiran sa suptilnim ali efikasnim prelazima i veliku podršku. To je način na koji razmišljamo.

izrada sajta beograd
Kreativne ideje

Pružamo nove načine prikazivanja sadržaja, sa modernim efektima i elementima na Vašem sajtu.

izrada sajta beograd
Put razvoja sajta

Moderan dizajn, čist i lak kod, prilagođeno da odgovara vašim potrebama.

izrada sajta beograd
Obezbedi najbolju podršku

Veliki proizvod mora doći uz veliku podršku, zar ne mislite? Mi smo tu zbog vas 24/7 putem mail-a, tel. 10-16h.

Naši Partneri