Izrada CMS web sajta Beograd

Izrada CMS web sajta Beograd

Naša misija je pružanje najkvalitetnije veb rešenja po pristupačnim cenama, uz brzu isporuku i odlične usluge klijentima.

 

 

 

Ekstenzije su podeljene u tri osnovne grupe:

 1. Komponente su programske celine koje odrađuju određeni zadatak i obično su povezane sa pojedinim delovima CMS-a tako da čitaju podatke iz njenih tabela i koriste ih u svom radu.
 2. Moduli su delovi programa koji omogućavaju prikaz na određenoj poziciji web stranice, mogu se premeštati, npr. glavni meni, baneri, anketa i sl.
 3. Pluginovi (poveznice) su oni delovi programa koji se ne vide, oni rade u pozadini.

CMS izrada sajta predstavlja kompletno rešenje kako za korporacijske sajtove tako i za jednostavne lične prezentacije. Samo neke od mogućnosti su:
 • Korišćenje bilo kojeg HTML dizajna
 • Brza implementacija
 • Podrška za višestruke autore sadržaja
 • WYSIWYG (What You See Is What You Get) Web interfejs za urednike
 • Odobravanje sadržaja pre objavljivanja
 • Početak i završetak objavljivanja sadržaja na unapred zadati datum
 • Unos statičnog (nekategorizovanog) sadržaja
 • Arhiviranje starijih sadržaja uz mogućnost dearhiviranja
 • Mogućnost ocenjivanja sadržaja
 • Učitavanje eksternih stranica uz pomoć Wrapper komponente
 • Podrška za vizuelne editore
 • Upload slika za jednostavno korišćenje na sajtu
 • Organizacija sadržaja u sekcije i kategorije
 • URL format pogodan za pretraživače
 • Napredni administrativni panel
 • Podrška za višestruke administratore i/ili moderatore
 • Grupisanje korisnika po pristupnom nivou
 • Višejezičnost CMS-a dodavanjem kompatibilnih modula i komponenti

CMS web sajt

Izrada sajta Beograd - WebBox, CMS web sajt (Content Management System) je sistem koji omogućava organizaciju, kontrolu i upravljanje nad velikim i izmenljivim grupama web materijala, u koje spadaju dokumenti, slike i drugi multimedijalni sadržaji. Za razliku od statičkih prezentacija, internet prezentacije, bazirane na nekom od CMS sistema, omogućavaju lake izmene i nadgledanje velike količine podataka poštujući vremenski sled događaja. To je moguće zahvaljujući bazi ili bazama podataka u koje se smešta celokupni sadržaj prezentacije, a za čije upravljanje nije potrebno napredno znanje već osnovno upoznavanje sa jednostavnim interfejsom za administraciju koje poseduju CMS aplikacije. CMS zahteva specijalni klijent - softver za editovanje i konstruisanje sadržaja i artikala. Koristi se i za arhiviranje dokumentacije za organizacije, uključujući uputstva, tehničku dokumentaciju, prodajne kataloge...

 

Ključne prednosti CMS sistema su:

 

 • Automatizovani šabloni: praveći standardne vizuelne šablone imamo mogućnost da ih automatski dodelimo svom postojećem sadržaju, kao i sadržaju koji će se tek unositi. Buduće izmene u vizulenom izgledu prezentacije ne utiču na postojeći sadržaj i brzo i lako se mogu izvršiti.
 • Jednostavna izmena sadržaja: s obzirom da je sada Vaš sadržaj odvojen od samog vizuelnog izgleda prezentacije, svaka promena sadržaja prezentacije postaje izuzetno laka i brza, bez zahteva za posebnim znanjima i iskustvom.
 • Setovi za nadogradnju: gotovo sve prezentacije bazirane na CMS-u imaju mogućnost nadogradnje različitim modulima i plug in dodacima koji se mogu integrisati u prezentaciju u bilo kom trenutku.
 • Praćenje standarda: i nakon puštanja u rad, CMS može da se ažurira i na taj način prilagodi novouspostavljenim standardima.
 • Upravljanje u hodu: različiti nivoi upravljanja u CMS-u pružaju priliku da se više ljudi uključi u izradu, proveru i objavljivanje određenog sadržaja. CMS ima zadatak da omogući da se taj posao obavi paralelno i da se time pojednostavi procedura i uštedi dragoceno vreme.
 • Potpuno upravljanje dokumentima: CMS rešenja uvek pružaju mogućnost potpunog upravljanja životnog ciklusa jednog dokumenta od početnog vremena njegovog kreiranja, do revizija, objavljivanja, arhiviranja i na kraju uništavanja.

 

CMS web sajt predstavlja sistem baziran na open source rešenju za upravljanje sadržajem koji je napisan u programskom jeziku PHP, za objavljivanje sadržaja na web-u i internetu, uz korišćenje MySQL baze.

 

Predstavlja jedan od najnaprednijih sistema za upravljanje sadržajem na svetu. Koristi se širom sveta za sve, od prostih sajtova do naprednih korporacijskih aplikacija. CMS je jednostavan za instalaciju, lak za održavanje i pouzdan, ima dobro organizovanu zajednicu korisnika koji pružaju pomoć i podršku svim novim korisnicima.

O kvalitetu samog proizvoda najbolje svedoči titula za pobednika u kategoriji "Najbolji PHP Open Source Content Management System" u 2007. godini.

CMS web sajt omogućava vrlo jednostavnu Point & Click instalaciju dodatnih komponenti uz pomoć kojih možete proširiti funkcionalnost Vašeg sajta. Važno je napomenuti da većina komponenti pri instalaciji kreira svoje direktorijume, datoteke i tabele u bazi, a ne menja već postojeće. Ako želite instalirati forum, galeriju ili nešto treće, dovoljno je instalirati odgovarajuću komponentu. Za korisnike CMS web sajt sistema intalacija komponenti je besplatna, plaća se samo naknada za samu komponentu.

 

Osnovna instalacija sadrži par ekstenzija, ali nakon instalacije može se instalirati bilo koja ekstenzija u zavisnosti od potreba. Zapravo u tome leži i najveća prednost ovog CMS rešenja. S obzirom na prirodu ovog rešenja (zasnovan je na poznatom open source rešenju) svakodnevno se u bazu dodaju nove ekstenzije, a trenutno ima više od 2500 ekstenzija.

 

Usluge koje nudimo

Statični Web Sajt Statična internet prezentacija predstavlja kreaciju koja objedinjuje atraktivan i funkcionalan interfejs, oblikovan u sajt tipa kataloga ili brošure gde visoko kvalitetan grafički dizajn daje Vašem sajtu kredibilitet. Prilikom izrade sajtova pridržavamo se svih pravila i načela web development-a, i zato su glavne karakteristike naših statičnih sajtova: estetika i izgled, grafika i laka navigacija.


Opširnije...

CMS web sajtovi CMS web sajt (Content Management System) je sistem koji omogućava organizaciju, kontrolu i upravljanje nad velikim i izmenljivim grupama web materijala, u koje spadaju dokumenti, slike i drugi multimedijalni sadržaji. Za razliku od statičkih prezentacija, internet prezentacije, bazirane na nekom od CMS sistema, omogućavaju lake izmene i nadgledanje velike količine podataka poštujući vremenski sled događaja.


Opširnije...

Internet prodavnice Predstavljanje proizvoda na internetu nije jednostavan posao. Bitno je da su oni dobro klasifikovani na stranici i da je korisniku omogućeno što jednostavnije doći do željenog podatka, pre nego se okrene konkurenciji. Internet prodavnica omogućava detaljno prikazivanje artikala sa njihovim izgledom, karakteristikama, cenom, opisom i ostalim potrebnim informacijama. Potrošačima je na raspolaganju mogućnost da daju svoj komentar, ocenu i postave dodatna pitanja u vezi sa svakim artiklom.


Opširnije...

Custom CMS Osnova frejmvorka je database apstract koji se brine o konekcijama na razne baze (do sada smo radili sa MySql, mariaDB, Oracle, PostgreSql, sqlite), izradnji i sigurnosti svih upita. Druga osnovna komponenta je brz temlejt sistem, koji omogućava odvajanje HTML-a od ostatka koda. Na taj način veb dizajneri ne moraju znati PHP, čime se izbegavaju greške, a omogućuje veći komfor u radu.


Opširnije...

Naše veštine

 • Web dizajn 100%
 • Web development 100%
 • Wordpress 100%
 • Marketing 60%
 • Brending 70%

Naš proces pravljenja sajta obuhvata

Smišljamo jednostavan, moderan, upotrebljiv, čist kodiran sa suptilnim ali efikasnim prelazima i veliku podršku. To je način na koji razmišljamo.

izrada sajta beograd
Kreativne ideje

Pružamo nove načine prikazivanja sadržaja, sa modernim efektima i elementima na Vašem sajtu.

izrada sajta beograd
Put razvoja sajta

Moderan dizajn, čist i lak kod, prilagođeno da odgovara vašim potrebama.

izrada sajta beograd
Obezbedi najbolju podršku

Veliki proizvod mora doći uz veliku podršku, zar ne mislite? Mi smo tu zbog vas 24/7 putem mail-a, tel. 10-16h.

Naši Partneri