Custem Sistem (CMS), e-shop, MVC, OOP, PHP, MYSQL, AJAX

Pored navedenog, u okviru Web developmenta, kao naprednije segmente websajta, nudimo:

 • Interaktivni web portal
 • CMS web sajt
 • ERP rešenja (CRM portali)
 • Internet prodavnice
 • Flash prezentacije
 • Multimedijalne prezentacije

Sva rešenja koja realizuje WebBox Development su prilagođena krajnjim potrebama klijenata i maksimalno su orijentisana na interakciju sa krajnjim korisnicima, dajući Vam jedinstven i prepoznatljiv web sajt. Prednosti web sajtova koje realizuje naša firma su višestruke, i one se ogledaju kroz samu optimizaciju i strukturu sajta omogućavajući laku i brzu navigaciju i samim tim kraći put do tražene informacije. Da bismo pojačali utisak posetioca sajta i predstavili Vašu kompaniju na najbolji način, koristimo bogat grafički dizajn, alate i aplikacije, i takođe predstavljamo sadržaj sajta na informativan i precizan način.

Custom CMS

Izrada sajta Beograd - WebBox CMS je naše rešenje, nastalo februara 2006. godine. Osnovni plan je bio uraditi stabilno i modularno rešenje. Ispoštovan je OOP, kao i prilagođen MVC obrazac.

 

Osnova frejmvorka je database apstract koji se brine o konekcijama na razne baze (do sada smo radili sa MySql, mariaDB, Oracle, PostgreSql, sqlite), izradnji i sigurnosti svih upita. Druga osnovna komponenta je brz temlejt sistem, koji omogućava odvajanje HTML-a od ostatka koda. Na taj način veb dizajneri ne moraju znati PHP, čime se izbegavaju greške, a omogućuje veći komfor u radu.

 

Kroz implementaciju na preko 400 sajtova iskristalisana je potreba korisnika. Sa osnovnom verzijom ćete zadovoljiti mnoge vaše potrebe za veb sajtom, a sistemom plagina dobićete sve što vam može trebati.

 

Sistem je optimizovan, tako da nesmetano radi na sajtovima sa velikom posetom (preko 100k dnevno jedinstvenih posetilaca). Sistem keširanja, skalabilnost i podrška za eksterne sisteme omogućavaju izradu portala koji će opslužiti milione korisnika.

 

Hostingom na nginx / mariadb / apc cache postižemo visoke performanse, uz niske troškove energije i ostalih resursa.

 

Želite sajt po ekološkim specifikacijama? Obratite nam se za kompletno rešenje.

 

WEB: apache/nginx, php, js, jQuery
YII, WordPress
HANNIBAL CMS
DB: mysql/mariaDB/postgres/mssql/oracle
DeskA: C#, VB
Web service: Java
UX, LX: sh, awk, perl

 

Naša misija je pružanje najkvalitetnije veb rešenja po pristupačnim cenama, uz brzu isporuku i odlične usluge klijentima.

Usluge koje nudimo

Statični Web Sajt Statična internet prezentacija predstavlja kreaciju koja objedinjuje atraktivan i funkcionalan interfejs, oblikovan u sajt tipa kataloga ili brošure gde visoko kvalitetan grafički dizajn daje Vašem sajtu kredibilitet. Prilikom izrade sajtova pridržavamo se svih pravila i načela web development-a, i zato su glavne karakteristike naših statičnih sajtova: estetika i izgled, grafika i laka navigacija.


Opširnije...

CMS web sajtovi CMS web sajt (Content Management System) je sistem koji omogućava organizaciju, kontrolu i upravljanje nad velikim i izmenljivim grupama web materijala, u koje spadaju dokumenti, slike i drugi multimedijalni sadržaji. Za razliku od statičkih prezentacija, internet prezentacije, bazirane na nekom od CMS sistema, omogućavaju lake izmene i nadgledanje velike količine podataka poštujući vremenski sled događaja.


Opširnije...

Internet prodavnice Predstavljanje proizvoda na internetu nije jednostavan posao. Bitno je da su oni dobro klasifikovani na stranici i da je korisniku omogućeno što jednostavnije doći do željenog podatka, pre nego se okrene konkurenciji. Internet prodavnica omogućava detaljno prikazivanje artikala sa njihovim izgledom, karakteristikama, cenom, opisom i ostalim potrebnim informacijama. Potrošačima je na raspolaganju mogućnost da daju svoj komentar, ocenu i postave dodatna pitanja u vezi sa svakim artiklom.


Opširnije...

Custom CMS Osnova frejmvorka je database apstract koji se brine o konekcijama na razne baze (do sada smo radili sa MySql, mariaDB, Oracle, PostgreSql, sqlite), izradnji i sigurnosti svih upita. Druga osnovna komponenta je brz temlejt sistem, koji omogućava odvajanje HTML-a od ostatka koda. Na taj način veb dizajneri ne moraju znati PHP, čime se izbegavaju greške, a omogućuje veći komfor u radu.


Opširnije...

Naše veštine

 • Web dizajn 100%
 • Web development 100%
 • Wordpress 100%
 • Marketing 60%
 • Brending 70%