Custom CMS

Custom CMS

Izrada sajta Beograd - WebBox CMS je naše rešenje, nastalo februara 2006. godine. Osnovni plan je bio uraditi stabilno i modularno rešenje. Ispoštovan je OOP, kao i prilagođen MVC obrazac. Osnova frejmvorka je database apstract koji se brine o konekcijama na razne baze (do sada smo radili sa MySql, mariaDB, Oracle, PostgreSql, sqlite), izradnji i sigurnosti svih upita. Druga osnovna komponenta je brz temlejt sistem, koji omogućava odvajanje HTML-a od ostatka koda. Na taj način veb dizajneri ne moraju znati PHP, čime se izbegavaju greške, a omogućuje veći komfor u radu. Kroz implementaciju na preko 400 sajtova iskristalisana je potreba korisnika. Sa osnovnom verzijom ćete zadovoljiti mnoge vaše potrebe za veb sajtom, a sistemom plagina dobićete sve što vam može trebati.

Kreativne <span>ideje</span>

Kreativne ideje

Pružamo nove načine prikazivanja sadržaja!

Razvoj <span>projekta</span>

Razvoj projekta

Moderan dizajn, čist i lak kod!

Kreativne <span>ideje</span>

Podrška 24/7

Mi smo tu zbog vas 24/7 putem mail-a, tel. 10-16h.

Kroz implementaciju na preko 400 sajtova iskristalisana je potreba korisnika. Sa osnovnom verzijom ćete zadovoljiti mnoge vaše potrebe za veb sajtom, a sistemom plagina dobićete sve što vam može trebati. Sistem je optimizovan, tako da nesmetano radi na sajtovima sa velikom posetom (preko 100k dnevno jedinstvenih posetilaca). Sistem keširanja, skalabilnost i podrška za eksterne sisteme omogućavaju izradu portala koji će opslužiti milione korisnika. Hostingom na nginx / mariadb / apc cache postižemo visoke performanse, uz niske troškove energije i ostalih resursa. Želite sajt po ekološkim specifikacijama? Obratite nam se za kompletno rešenje.

  • WEB: apache/nginx, php, js, jQuery,
  • YII, WordPress,
  • HANNIBAL CMS,
  • DB: mysql/mariaDB/postgres/mssql/oracle,
  • DeskA: C#, VB,
  • Web service: Java,
  • UX, LX: sh, awk, perl,

Naša misija je pružanje najkvalitetnije veb rešenja po pristupačnim cenama, uz brzu isporuku i odlične usluge klijentima.

{caption}

Pored navedenog, u okviru Web developmenta, kao naprednije segmente websajta, nudimo:

Interaktivni web portal
CMS web sajt
ERP rešenja (CRM portali)
Internet prodavnice
Flash prezentacije
Multimedijalne prezentacije

Sva rešenja koja realizuje WebBox Development su prilagođena krajnjim potrebama klijenata i maksimalno su orijentisana na interakciju sa krajnjim korisnicima, dajući Vam jedinstven i prepoznatljiv web sajt. Prednosti web sajtova koje realizuje naša firma su višestruke, i one se ogledaju kroz samu optimizaciju i strukturu sajta omogućavajući laku i brzu navigaciju i samim tim kraći put do tražene informacije. Da bismo pojačali utisak posetioca sajta i predstavili Vašu kompaniju na najbolji način, koristimo bogat grafički dizajn, alate i aplikacije, i takođe predstavljamo sadržaj sajta na informativan i precizan način.