Rent a Car

Rent a car aplikacija

WebBox Rent a car je naš softver koji Vam omogućava da upravljate svojom Rent a car firmom gde god se nalazite, zbog svog responsive dizajna naša aplikacija Vam daje mogućnost pristupa i sa računara u kancelariji i sa mobilnog telefona u kafiću. Sama aplikacija raspolaže velikim brojem mogućnosti i modula i samim tim će Vaše poslovanje dovesti na najbolji mogući nivo. Jednostavnost i brzina korišćenja naše aplikacije će Vam u svakodnevnom životu uštedeti mnogo vremena i novca.

Kreativne <span>ideje</span>

Kreativne ideje

Pružamo nove načine prikazivanja sadržaja!

Razvoj <span>projekta</span>

Razvoj projekta

Moderan dizajn, čist i lak kod!

Kreativne <span>ideje</span>

Podrška 24/7

Mi smo tu zbog vas 24/7 putem mail-a, tel. 10-16h.

Moduli aplikacije:

  • Vozila: Ovaj modul nam pruža mogućnost dodavanja novih i izmenu postojećih vozila. Pored osnovnih podataka o vozilu(naziv, reg. oznaka, broj šasije…), imamo mogućnost dodavanja nekih dodatnih podataka(gorivo,pogon,broj sedišta…) kao i izbor boje za prikaz u rezervacijama.
  • Klijenti: Modul Klijenti Vam daje mogućnost da vodite računa o svim klijentima. Pregled i izmenu već postojećih, kao i dodavanje novih klijenata. Za svakog klijenta se upisuju podaci kao što su: Ime i prezime, datum rođenja,kontakt podaci, kao i broj nekog ličnog dokuemnta(lična karta, pasoš ili vozačka dozvola.)
  • Rezervacije: Rezervacije objedinjuju module Klijent i Vozila. Daju Vam mogućnost pregleda i izmene već postojećih, takođe možete dodavati i nove.Kreirane rezervacije takođe možete pogledati i na početnoj strani aplikacije i jednostavnim klikom na rezervaciju otvoriti tab za izmenu iste.
  • Korisnici: u ovom odeljku dobijate prikaz svih korisnika sa pristupom aplikaciji i takođe možete vršiti kreiranje i izmenu korisničkih naloga.

{caption}

Nadogradnja aplikacije

Softver možete uzeti u raznim verzijama. Počev od najprostije pa sve do najsloženije koja uključuje sve module. Kako module, tako možete dodavati i korisnike, koliko god Vi to želite.

Tehnička podrška

  • Naša tehnička podrška je tu za sve poteškoće na koje naiđete u toku rada, naši savetnici Vam mogu pomoći da nastavite sa radom, uz detaljno pojašnjenje i tumačenje daljeg postupka.
  • Na raspolaganju imamo detaljnu prezentaciju sa prikazom rada celokupne aplikacije, kao i video snimak koji Vam uvek može biti na raspolaganju za lakši proces rada.