Internet prodavnica - Web shop sajt Beograd

Internet prodavnica - Web shop sajt Beograd

Kako bi korisnicima bilo omogućeno korišćenje elektronske trgovine potrebno je da se registruju na sajtu. Ovde ćemo navesti samo neke od najosnovnijih funkcija ove komponenete:

Grupe kupaca - Svi registrovani korisnici se mogu svrstati u više unapred definisanih grupa kupaca. Svaka grupa kupaca može imati svoje cene, npr. grupa kupaca koja kupuje robu za dalju prodaju će imatu uvid u cene bez poreza i sa unapred ukalkulisanim rabatom, zatim kupci koji su za neki određeni period ostvarili promet u određenom iznosu imaju popust i njima će biti prikazana ta cena.

Poreske grupe - U zavisnosti od robe koja se prodaje i zakonske regulative u državi moguće je definisati i više poreskih grupa.

Načini dostave – Načini dostave su raznoliki, oni zavise od mesta na koje treba dostaviti robu, dimenzija proizvoda i iznosa porudžbine. Na osnovu toga kupac može da odabere i način dostave. Unapred je moguće definisati da za kupovinu iznad određenog iznosa dostava bude besplatna.

Kuponi – Unošenjem određenog kupona prilikom kupovine, korisnik pored trenutnih akcija može ostvariti dodatne popuste, i time kupiti određeni proizvod po umanjenoj ceni iskazanoj kroz određeni procenat ili u unapred definisanom fiksnom iznosu.

Proizvođači – Kako bi se olakšala navigacija na samom sajtu svi proizvodi su razvrstani prema proizvođačima, koji su razvrstani prema kategorijama.

Slični (povezani) proizvodi – Odabirom određenog proizvoda biće nam prikazani povezani proizvodi, npr. ako se odlučimo za nabavku laptop računara, koji dolazi bez operativnog sistema, u povezanim proizvodima će se naći OS ili sličan model po karakteristikama i cenama. Uz isti proizvod se može ponuditi i torba za laptop, rezervna baterija i još mnogo drugih stvari.

Načini plaćanja – Ova komponenta podržava sve trenutno aktuelne načine plaćanja preko interneta. U našem slučaju je moguće odabrati plaćanje platnim karticama ili plaćanje pouzećem.

Internet prodavnica

Izrada sajta Beogad, predstavljanje proizvoda na internetu nije jednostavan posao. Bitno je da su oni dobro klasifikovani na stranici i da je korisniku omogućeno što jednostavnije doći do željenog podatka, pre nego se okrene konkurenciji. Internet prodavnica omogućava detaljno prikazivanje artikala sa njihovim izgledom, karakteristikama, cenom, opisom i ostalim potrebnim informacijama. Potrošačima je na raspolaganju mogućnost da daju svoj komentar, ocenu i postave dodatna pitanja u vezi sa svakim artiklom. Pitanja se automatski prosleđuju na email adresu, čime se uspostavlja direktna komunikacija sa potencijalnim mušterijama i dobija se povratna informacija o kvalitetu svoje ponude. Tako prikupljene informacije o utiscima posetilaca, njihovim zapažanjima, interesovanjima i sl., predstavljaju dragoceni izvor podataka koji pomaže da se u svakom trenutku ostane u trendu i da se zna šta potrošači misle o ponudi, i kada je to potrebno, mogu se izvršiti korekcije kako bi se ponuda učinila konkurentnijom.

 

Posetilac internet prodavnice želi da na lak i jednostavan način dođe do svih potrebnih informacija o firmi koja se predstavlja na tom sajtu:

 

 • o vašoj kompaniji,
 • delatnosti kojom se bavite,
 • o proizvodima i uslugama koje nudite na sajtu,
 • o uslovima i načinu naručivanja i plaćanja proizvoda,
 • o garanciji,
 • mogućnostima za zamenu kupljenih proizvoda
 • ili povraćaj novca u slučaju da kupac nije zadovoljan i sl.

 

Bez obzira na poziciju gde se trenutno nalazi u okviru internet prodavnice, posetiocu mora biti jasno naznačeno i omogućeno da odatle odabere i poseti bilo koji njen deo (katalog proizvoda, naručivanje i sl.). Na svakoj stranici mora postojati link ka ostalim ključnim delovima e-prodavnice, ili bar link ka početnoj strani. Poželjno je da postoji mogućnost pretraživanja proizvoda i/ili usluga po raznim kriterijumima.

 

 

Naša misija je pružanje najkvalitetnije veb rešenja po pristupačnim cenama, uz brzu isporuku i odlične usluge klijentima.

 

Bez obzira što je reč o virtuelnoj prodavnici, i ovde važe ista pravila kao i u svakoj drugoj prodavnici. Kupac želi da u najkraćem roku dobije kupljeni proizvod, da ima mogućnost reklamacije i zamene proizvoda i da u svakom trenutku može da vas kontaktira u slučaju da su mu potrebne dodatne informacije.

VirtueMart predstavlja vodeće rešenje za izradu internet prodavnice namenjeno Joomla CMS-u, sa preko 1,5 miliona preuzimanja sa zvaničnog sajta proizvođača. Ovo rešenje se ne svrstava u red samoizvršavajućih skripti, već je to dodatak (plug-in) i za njegovo izvršavanje je neophodno imati instaliran Joomla CMS.

Da bi opravdao svoj epitet najpopularnijeg rešenja za e-prodavnicu, VirtueMart krasi lakoća korišćenja i maksimalno pojednostavljena kastomizacija u skladu sa potrebama krajnjeg korisnika.

Usluge koje nudimo

Statični Web Sajt Statična internet prezentacija predstavlja kreaciju koja objedinjuje atraktivan i funkcionalan interfejs, oblikovan u sajt tipa kataloga ili brošure gde visoko kvalitetan grafički dizajn daje Vašem sajtu kredibilitet. Prilikom izrade sajtova pridržavamo se svih pravila i načela web development-a, i zato su glavne karakteristike naših statičnih sajtova: estetika i izgled, grafika i laka navigacija.


Opširnije...

CMS web sajtovi CMS web sajt (Content Management System) je sistem koji omogućava organizaciju, kontrolu i upravljanje nad velikim i izmenljivim grupama web materijala, u koje spadaju dokumenti, slike i drugi multimedijalni sadržaji. Za razliku od statičkih prezentacija, internet prezentacije, bazirane na nekom od CMS sistema, omogućavaju lake izmene i nadgledanje velike količine podataka poštujući vremenski sled događaja.


Opširnije...

Internet prodavnice Predstavljanje proizvoda na internetu nije jednostavan posao. Bitno je da su oni dobro klasifikovani na stranici i da je korisniku omogućeno što jednostavnije doći do željenog podatka, pre nego se okrene konkurenciji. Internet prodavnica omogućava detaljno prikazivanje artikala sa njihovim izgledom, karakteristikama, cenom, opisom i ostalim potrebnim informacijama. Potrošačima je na raspolaganju mogućnost da daju svoj komentar, ocenu i postave dodatna pitanja u vezi sa svakim artiklom.


Opširnije...

Custom CMS Osnova frejmvorka je database apstract koji se brine o konekcijama na razne baze (do sada smo radili sa MySql, mariaDB, Oracle, PostgreSql, sqlite), izradnji i sigurnosti svih upita. Druga osnovna komponenta je brz temlejt sistem, koji omogućava odvajanje HTML-a od ostatka koda. Na taj način veb dizajneri ne moraju znati PHP, čime se izbegavaju greške, a omogućuje veći komfor u radu.


Opširnije...

Naše veštine

 • Web dizajn 100%
 • Web development 100%
 • Wordpress 100%
 • Marketing 60%
 • Brending 70%

Naš proces pravljenja sajta obuhvata

Smišljamo jednostavan, moderan, upotrebljiv, čist kodiran sa suptilnim ali efikasnim prelazima i veliku podršku. To je način na koji razmišljamo.

izrada sajta beograd
Kreativne ideje

Pružamo nove načine prikazivanja sadržaja, sa modernim efektima i elementima na Vašem sajtu.

izrada sajta beograd
Put razvoja sajta

Moderan dizajn, čist i lak kod, prilagođeno da odgovara vašim potrebama.

izrada sajta beograd
Obezbedi najbolju podršku

Veliki proizvod mora doći uz veliku podršku, zar ne mislite? Mi smo tu zbog vas 24/7 putem mail-a, tel. 10-16h.

Naši Partneri