Kadrovska rešenja

Kadrovska rešenja

Kadrovska rešenja - Projektovanje i implementaciju sistema za praćenje i kontrolu pristupa lokacijama kompanije. Od jednostavnih sistema za evidenciju radnog vremena putem evidencije ulazaka i izlazaka, do praćenja i automatizovanog odobravanja pristupa svim lokacijama u okviru kompanije, uz sihronizovani foto i video nadzor po sistemu ključ u ruke.

Kreativne <span>ideje</span>

Kreativne ideje

Pružamo nove načine prikazivanja sadržaja!

Razvoj <span>projekta</span>

Razvoj projekta

Moderan dizajn, čist i lak kod!

Kreativne <span>ideje</span>

Podrška 24/7

Mi smo tu zbog vas 24/7 putem mail-a, tel. 10-16h.

Napredna kadrovska evidencija:

  • Upravljanje kadrovima– U tom smislu, možemo voditi različite vrste evidencije o radnicima, rezidenatima ili nerezidenatima, bez obzira ne to jesu li oni zaposleni za stalno, honorarno, studenti, pripravnici ili bivši zaposleni.
  • Personalna mapa – Za svakog zaposlenog sastavljamo personalnu mapu, gde unosimo njihove lične podatke i podatke o članovima porodice, podatke o ranijim radnim odnosima, gradimo istoriju kretanja radnika u kompaniji, prikupljamo podatke o stažu, beneficiranom radnom stažu, dodatku za minuli rad, istoriji odsustva zaposlenog i drugim izostancima, informacije o odmoru za pojedinačnu godinu, lekarskom pregledu i drugim obaveznim podacima u skladu sa Zakonom o zaštiti na radu, podacima o stučnoj spremi i obuci kao i povezanim troškovima.
  • Modul kadrovi – U modulu Kadrovi predstavljen je specifičan skup podataka o plati zaposlenih, podaci o obaveznom i dobrovoljnom penzionom osiguranju uključujući evidenciju plaćanja, članstva u sindikatu i evidencija plaćanja članstva kao i radni sati zaposlenog – podaci koji se kasnije koriste svuda u programu.
  • Potrebe zapošljavanj – Za potrebe zapošljavanja, postoji modul koji omogućava praćenje oglasa za radna mesta. Na oglase se javljaju kandidati koji, u skladu sa ZZPL, mogu ostati u bazi kao osobe koje traže posao, za buduća otvorena radna mesta. Na osnovu intervjua radimo ocenjivanje i izbor odgovarajućeg kandidata. Mehanizam autorizacija garantuje da lični podaci o zaposlenima ostaju poverljivi.